fbpx

Jelszó visszaállítása

TÁJÉKOZTATÓ

A BalatonHelp szolgáltatást a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület azért hozta létre, hogy a Balatonon vízi járművel közlekedők egy gyors, kiszámítható és megbízható segítségnyújtási rendszerhez jussanak. A BalatonHelp egy egyedülálló, professzionális szolgáltatás a Balatonon.

Melyik csomag vonatkozik a bérelt hajókra?

A CHARTER csomag a kölcsönzött vízi járművet igénybe vevők számára ajánlott. Ez a csomag vitorlásversenyeken résztvevő hajókra igen, speciális versenyekben résztvevő hajókra nem vonatkozik. (Az alapcsomagok kölcsönzött vízi járművekre nem vehetőek igénybe.)

Tájékozódjon a csomagajánlatról az alábbi címen: http://BalatonHelp.hu/

 

BALATONHELP LETÖLTÉSE

 

 

Mit nyújt Önnek a BalatonHelp?

A BalatonHelp rendszer biztonságot jelent Önnek és hajójának. A nap 24 órájában, azonnali profi segítségre számíthat, és ha véletlenül bajba kerülne, akkor az esetlegesen bekövetkezett károkat már nem gyarapítja az elhárítás további költsége.

A BalatonHelp rendszer alappillére a BalatonHelp applikáció, amelyen keresztül Ön egyetlen gombnyomással segítséget kérhet a VMSZ Mentésirányítási Központjától a nap bármely percében, egész évben. Az applikáció úgy lett kifejlesztve, hogy a segélykérő gomb megnyomásával mobilkészüléke elküldi a VMSZ Központjába az Ön tartózkodási helyének pontos koordinátáit, illetve telefonszámát. Ezt követően életbe lép a mentési protokoll: egy diszpécser azonnal felhívja a kapott számot, illetve ezzel egy időben riasztja a legközelebbi mentőhajó személyzetét. Amennyiben nem fogadja a hívást, a beérkezett koordináták alapján azonnal útnak indul a mentőcsapat. Ha sikerül felvenni Önnel a kapcsolatot, akkor a VMSZ Mentésirányítási Központja – felmérve az adott helyzetet – a legmegfelelőbb mentőegységet indítja el a helyszínre. A BalatonHelp applikáció mindenki számára ingyenesen letölthető és díjmentesen használható egy okostelefon segítségével (Android, iOS rendszereken) vészhelyzet esetén, az év minden napján, 24 órában.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata megfelelő eszközparkkal rendelkezik ahhoz, hogy minden helyzetben szakszerű segítséget tudjon nyújtani. Kollégái szakmai tudása és tapasztalata garancia arra, hogy Ön a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb segítséget kapja, ha bajba kerül a Balatonon.

Az életmentés, mint a VMSZ fő profilja, mindenki számára feltétel nélkül ingyenes! Természetesen az elsősegélynyújtási feladatokat is minden esetben térítésmentesen végzik! Amennyiben Ön rendelkezik BalatonHelp szerződéssel, akkor adatai regisztrálva vannak a BalatonHelp rendszerében, így a helyszínen már nincs szükség adategyeztetésre, mellyel értékes időt nyer egy olyan helyzetben, amikor minden perc számít.

Az eszközmentés érvényes BalatonHelp szerződés esetén szintén ingyenes az Ön számára. A leggyakrabban előforduló problémák elhárítását, mint például mozgásképtelenné vált hajó kikötőbe vontatását térítésmentesen, míg egyéb szolgáltatásaikat listaáraikhoz képest jelentős, 20-25%-os kedvezménnyel veheti igénybe.

BalatonHelp szerződése – az eddig megnevezetteken kívül – további kedvezményekre jogosítja Önt az Egyesületnél. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a mentési feladatok mellett többféle tevékenységet is végez. Legyen szó akár rendezvénybiztosításról, vízimentő tanfolyamról, vagy prevenciós előadásról, Ön mindezeket jelentős kedvezményekkel veheti igénybe.

BalatonHelp szerződést kötni: biztonság, felelősség, öngondoskodás!

Kössön BalatonHelp szerződést, hogy gondtalanul élvezhesse a hajózást a Balatonon! Biztosítsa hajóját egy 1 órás mentés költségének töredékéért egész szezonra!

Amennyiben további kérdése van, kérjük, hívja az alábbi telefonszámot, vagy írjon a megadott e-mail címre:

+36 30 538 2151

balatonhelp@balatonhelp.hu

Az információk a BalatonHelp oldaláról származnak.

hu_HU